15 računara donirano od strane lokalne samouprave srednjoj školi


Lokalna samouprava donirala je petnaest računara za opremanje kabineta u kojim će biti organizovana multimedijska nastava i ta oprema će u bitnoj meri uticati na kvalitet nastave i obavljanje anstavnih aktivnosti iz oblasti informatičkog obrazovanja učenika tehničke škole.

“Zahvalni smo predsedniku opštinskog saveta roditelja Zlatku Kalinoviću kao i Bojanu Božanoviću predsednika Saveta roditelja, Ovo je primer dobre prakse kako se poboljšavaju uslovi za školovanje đaka” – rekao je v.d direktor Zoran Nikolić .

Direktorka osnovne škola Gordana Jovanović, istakla je značaj obezbeđivanja sredstava u iznosu od 3.300.000 dinara koje je lokalna samouprava izdvojila za osnovna sredstva i nameštaj, deo sportske opreme u fiskulturnoj sali kao i računarska oprema koji je potreban za kompletno renoviranu školu. Takođe, obezbeđena je kompjuterska oprema za renoviranje dve informatičke učionice. Ovu inicijativu podržao je i opštinski savet roditelja na čelu sa predstavnikom Zlatkom Kalinovićem.

“Drago mi je što je ova akcija sprovedena i donacija je zaživela uz pomoć Privremenog organa Opštine Kladovo i zamenika predsednik Privremenog organa Opštine Kladovo Saše Nikolića”.

jeftine avio karte
TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *