Prvi moto skup u Prahovu


Moto klub „Free Rider – 17“ iz Prahova pod pokroviteljstvom Opštine Negotin, Mesne zajednice Prahovo i Turističke organizacije opštine Negotin, organizovao je proteklog vikenda prvi moto skup u ovom krajinskom selu.

foto negotin.rs

Prvi skup ljubitelja dvotočkaša u Prahovu okupio je bajkere iz Negotina, Bora, Kladova, Knjaževca, Zaječara, Majdanpeka, Zemuna, a stigli su i bajkeri iz Slovenije, Bugarske i Rumunije.

Okupljanje bajkera počelo je čitanjem molitve i osveštanjem motora, koje je obavio protojerej stavrofor Ranko Aleksić. Otvaranju Moto skupa prisustvovali su i Bogdan Gugić, zamenik predsednika Skupštine opštine Negotin i Dalibor Mašić, član Opštinskog veća opštine Negotin zadužen za sport i omladinu.
Veliku pažnju učesnika moto skupa, ali i posetilaca privukle su bajkerske igre. U obaranju ruku najuspešniji je bio Nemanja Đorović, Dejan Jeremić je najbolji je bio u sporoj vožnji, dok je ekipa „Free Rider – 17“ pobedila u nadvlačenju konopca.

U muzičkom programu učestvovali su HiWatt, Red Danger, The Dunsters i beogradski sastav „Kraljevski apartman.
Pokrovitelji prvog Moto skupa u Prahovu bili su Opština Negotin, Mesna zajednica Prahovo i Turistička organizacija opštine Negotin, a organizaciju su pomogli i HE „Đerdap 2“, Kompanija „Eliksir Prahovo“, kao i brojne privatne firme i pojedinci.

izvor negotin.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *