Boško Ničić izabran za člana predsedništva SNS-a, a u 17 sati biće postavljen i za potpredsednika stranke!!!


Danas je u Beogradu održana sednica GO Srpske napredne stranke na kojoj se raspravljalo o martovskim redovnim izborima koji trebaju da se održe u Begoradu kao i o eventualnom raspisivanju parlamentarnih izbora u Srbiji.

Na sednici GO SNS-a kojoj je prisustvovao i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, iznet  je stav  da se u martu ide samo na redovne izbore, a na parlamentarne kada im je vreme.

“Ako bismo zajedno s beogradskim u martu imali i vanredne republičke izbore, to bi nam obezbedilo četiri stabilne godine za nastavak reformi i važnih poslova koje smo započeli i u kojima su ostvareni određeni rezultati” – rekao je Vučić, istakavši da će odluka biti doneta nakon današnje rasprave na sednici Glavnog odbora.

On je dodao da možda odluka o neodržavanju vanrednih parlamentarnih izbora nije u najvećem interesu stranke, ali je uveren da je u najboljem i najvećem interesu Srbije.

Uprkos različitim mišljenjima koja su iznesena na sednici GO SNS-a, ipak je doneta odluka da se ne ide na vanredne parlamentarne izbore.

Na današnjoj sednici pored diskusije o izborima, Boško Ničić gradonačelnik grada Zaječara izabran je  za člana predsedništva Srpske napredne stranke, a kako je najavljeno, u 17 sati očekuje se sastanak predsedništva SNS-a na kojoj će biti izabran i za potpredsednika stranke.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *