Belgrade Waterfront predstavlja projekte u Negotinu!


Belgrade Waterfront poziva sve zainteresovane građane Negotina i njihove goste da posete prezentacioni štand ove kompanije na Trgu Đorđa Stanojevića i upoznaju se sa jednim od najvećih građevinskih poduhvata u Beogradu, koji se gradi u jedinstvenom ambijentu pored Save.

Štand će početi sa radom u ponedeljak, 9. jula od 12 časova. Svakog narednog dana do nedelje, 15. jula, u periodu od 10 do 21 čas, posetioci će moći da dobiju više informacija o ovom projektu, koji će biti dom za 14.000 stanovnika, te obuhvatiti i kulturne i obrazovne institucije, hotele, moderne zdravstvene ustanove, kao i brojne sadržaje za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena.

U okviru štanda, zainteresovani će imati priliku da pogledaju maketu masterplana i bliže se upoznaju sa stambenom ponudom Belgrade Waterfront-a. Pored stambenih zgrada, u okviru projekta nalaze se BW Galerija, najveći tržni centar u regionu, te Kula Beograd, buduća najviša zgrada u zemlji, koja će biti dom svetski poznatom hotelu The St. Regis Belgrade, kao i ekskluzivnim stanovima The Residences at The St. Regis Belgrade. Time će se prestonica naći u društvu najprestižnijih evropskih gradova.

Trenutna stambena ponuda Belgrade Waterfront-a obuhvata i zgrade BW Magnolia, BW Arcadia, BW Parkview i BW Vista, koje zadovoljavaju najviše standarde stanovanja, a budući vlasnici imaju na raspolaganju veliki izbor modernih jedinica različitih veličina i struktura.

jeftine avio karte
TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *