Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo-druženje sa Vladom Arsićem


Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo u ponedeljak 19. novembra  2018. godine sa početkom u 19 časova, poziva svoju književnu publiku na celovečernje druženje sa Vladom Arsićem u predstavljanju najnovjih romana „Neviđena Srbija – najluđe storije iz naše istorije“ i „Noć Arhangela“.

Vlada Arsić je široj publici poznat i kao novinar i urednik u brojnim dnevnim novinama i časopisima. On je i autor i prvi urednik televizijske emisije Od zlata jabuka. Naravno, najveću pažnju publike, Vlada privlači svojim romanima u kojima obrađuje poznate teme iz srpske istorije.

Sertifikovan predavač MUP-a, od 12.45 u prostoru biblitoeke, održaće predavanje za učenike 8. razreda osnovnih škola sa područja opštine Kladovo na temu: „Bezbednost dece na internetu – Zaštita od internet predatora“.  

Dugogodišnji urednik i novinar u brojnim listovima i časopisima. Pisao je za Press, Ilustrovanu politikuPolitikin zabavnikNacionalnu reviju Srbije, reviju SAT Plus… Autor je i prvi urednik televizijske serije Od zlata jabuka.
Autor je publicističke knjige Lopatanje đavola (2010) i romana Izgubljene u magli (2012), Armagedon (2014), Brodolom (2014) i Kad zvona zaneme (2016). Roman Izgubljene u magli adaptiran je u radio-dramu koja je premijerno emitovana na Drugom programu Radio Beograda, 2015. godine. Živi i stvara u Beogradu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *