Boško Ničić: Zaječar 2020. godine grad bez dugovanja! VIDEO


Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara sa saradnicima prisustvovao je sastanku u Ministarstvu finansija Republike Srbije sa Ministrom finansija Sinišom Malim i njegovim saradnicima. Jedna od glavnih tema sastanka bila je podrška Vlade Republike Srbije gradu Zaječaru u rešavanju finansijskih problema nastalih u periodu od 2013-2017.godine.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je istakao da je lokalna samouprava učinila dosta toga da se grad izvuče iz teške finansijske situacije u kojoj je bio i da je Zaječar spreman za nove dane u kojima će se rešiti nagomilane obaveze i krenuti u realizaciju kapitalnih investicija.

Ministar i gradonačelnik su se dogovorili i da se sastanci čelnika grada i ministarstva održavaju bar jednom mesečno, s tim što se u martu očekuje dolazak ministra finansija Siniše Malog i njegovih saradnika u Zaječar.

Ovim povodom razgovarali smo sa Boškom Ničićem gradonačelnikom grada Zaječara, koji je naglasio da je dug grada   koji je iznosio gotovo 2,5 milijarde dinara sveden na nekih 800 miliona koji nije više opterećujući za budžet grada Zaječara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *