Dačić: Ova lista je jedna od najboljih lista u Srbiji!!! FOTO


Danas je u okviru završnice predizborne kampanje za lokalne izbore u Zaječaru koalicija “SPS-JS-Ivica Dačić” pred punom salom održala završnu konvenciju na kojoj su prisustvovali i lideri dveju stranaka Ivica Dačić, predsednik SPS-a i Dragan Marković Palma, predsednik JS.

Na početku tribine prisutnim članovima stranke, simpatizerima, gostima i zvanicama najpre se obratio Dr Mirko Nikolić, kandidat za gradonačelnika. On je ukratko predstavio listu kandidata za odbornike kao i programske ciljeve…

“Na predstojećim izborima mi smo ponudili svoju listu kandidata, i ja sam ponosan i želim da istaknem da se na našoj listi nalaze lekari, pravnici, inženjeri, ekonomisti, profesori, farmaceuti, književnici, arheolozi, učitelji, preduzetnici, poljoprivrednici, istaknuti sportisti, studenti, mladi, predstavnici grada i sela, nestranačke ličnosti, ljudi koji politiku ne vide kao svoju profesiju, već mogućnost da daju svoj doprinos boljem životu i razvoju grada” – rekao je Dr Mirko Nikolić.

Dragan Marković Palma, kako je rekao, iako se on ne kandiduje na izborima, naglasio je da će biti “pomoćnik” budućem gradonačelniku Zaječara Dr Mirku Nikoliću, i da će dolaziti dva puta nedeljno iz Jagodine kako bi mu pomagao oko budžeta, da Zaječar bude isto tako uspešan kao i Jagodina, i da budžet grada Zaječara bude budžet građana a ne političara. On je obećao da ukoliko ova koalicija dođe na vlast, da će lično on dovesti jednog stranog investitora iz Italije, koji će u prvom mahu zaposliti 400 ljudi. Na kraju svoga obraćanja pozvao je sve građane da zaokruže na izborima u nedelju 23. aprila broj 3.

“Ova lista je jedna od najboljih lista u Srbiji” – naglasio je Dačić. Kako je rekao, on je ponosan na listu kandidata za odbornike, jer se na njoj nalaze i visokoobrazovani kandidati, i veliki broj žena kao i mladih ljudi. Dačić je dodao da je gotovo siguran da će kandidat ove koalicije Dr Mirko Nikolić pobediti na predstojećim lokalnim izborima. On je takodje dodao i to da je Socijalistička partija Srbije prošla jako teška vremena od 5. oktobra, da se dokazala, i da je sada vreme da Socijalisti dobiju ono što su zaslužili svojim mukotrpnim radom. On je dodao i to da će Zaječar imati punu podršku Republike, te da je vreme da i Zaječar i zaječarci osete boljitak ove Vlade. Samo ako na čelo grada dođu kvalitetni, pošteni i predani ljudi, ovaj grad će moći da ide napred, zaključio je Dačić.

Na kraju svoga obraćanja on se zahvalio svima što su došli da podrže ovu listu i pozvao sve zaječarce da 23. aprila glasaju za koaliciju “SPS-JS-Ivica Dačić” i zaokruže broj 3.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *