Dan otvorenih vrata na Fakultetu za menadžment u Zaječaru


Priliku da su upoznaju sa načinom rada, uslovima studiranja i kapacitetima kao  i pogodnostima studiranja na  Fakultetu za menadžment u Zaječaru danas su imali maturanti iz Zaječara.  „Dan otvorenih vrata“ je bila prilika da  maturanti na neposredan način upoznaju moderan način studiranja na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Dеkan Fakultеta za menadžment prof. dr Dragan Mihajlović, obratio se maturantima i na jedan zanimljiv i slikovit način objasnio pogodnosti studiranja u svom gradu.

Koliko znam maturanti koji su danas ovde su Zaječarci, pa im je predsnost što im je fakultet na  dohvat ruke, ne moraju dodatno da se troše, plaćaju kiriju,  moraju samo da se prošetaju do fakulteta. Drugo, ovo je potpuno akreditovan fakultet, kao i svaki državni, znate da ne postoji komsiija za akreditaciju privatnih, niti komisija za državne, svi prolaze kroz ista vrata. Takođe, imamo tri atraktivna programa, pored menadžmenta i biznisa, od pre nekoliko godina imamo i ekonomiju, ali i prava. Ono što želim da najavim je da ćemo od septembra, oktobra imati poslovnu informatiku. Bliže ovde nema nigde nešto što se odnosi na poslovnu informatiku. Nudimo i daljinsko studiranje, odnosno online studiranje. Školarina je najniža na Balkanu, a ovde imaju kvalitetnu nastavu, profesore, kabinete, biblioteke, sve ono što prati jednu visokoškolsku ustanovu“ rekao je Dеkan Fakultеta za menadžment prof. dr Dragan Mihajlović.

Prvi upisni rok na Fakultetu za menažment u Zaječaru je od 8. do 19. jula.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *