Danas je održana 92.sednica Gradskog veća grada Zaječara


Danas je održana 92.sednica Gradskog veća grada Zaječara.

Većnici su usvojili Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada, kao i Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Istorijskog arhiva “Timočka Krajina“ Zaječar za 2018. godinu, Rešenja o usvajanju Izveštaja o finansijskom poslovanju Istorijskog arhiva “Timočka Krajina“ Zaječar za 2018. godinu, Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada Istorijskog arhiva “Timočka Krajina“ Zaječar za 2019. godinu i Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan za 2019. godinu Istorijskog arhiva “Timočka Krajina“ Zaječar.

Na sednici je usvojen i Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove „Đulići“ u Zaječaru, predlog Rešenja o načinu korišćenja javne garaže u ulici Bulevar dr Zorana Đinđića u Zaječaru, predlog Rešenja o izmenama o obrazovanju i imenovanju Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Zaječara.

Većnici su dali saglasnost i na predlog Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara za 2019. godinu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *