Direktor i profesori majdanpečke Tehničke škole pokazali humanost!


Direktor i profesori majdanpečke Tehničke škole su ovih dana ponovo pokazali svoju humanost i to za tri godine, po čak četvrti put, odricanjem svojih honorara, još jednom, u korist svojih učenika.

Ovoga puta, od honorarnog novca, kupljen je računar za kabinet engleskog jezika, kao i projektor ali i dva aparata za varenje i šest stega za mašinsku radionicu odeljenja varilac/bravar.

Podsećamo da je ranijim odricanjem honorara od ispita za vanredne učenike, od strane direktora i profesora majdanpečke Tehničke škole, kupljeno 9 kompjutera, kompletna potrebna sredstva za nastavu elektro struke, najsavremenija elektronska tabla, alat za mašinsku radionicu i pored svega toga, u ovoj godini, u maju mesecu, učenici elektro odeljenja bili su u prilici da besplatno obiđu Hidroelektranu ,,Đerdap 2’’.

Direktor Tehničke škole Majdanpek, Dragoslav Janković, rekao je za Saška radio da će se i ubuduće nastaviti sa ovakvom praksom kako bi učenici majdanpečke Tehniče škole nastavu obavljali u što boljim uslovima.

Autor: Stevan Marković
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *