Dnevni horoskop za utorak 6. novembar


Dnevni Horoskop za sve znakove. Pročitajte današnji Horoskop  i isplanirajte sebi dan. Vaš nedeljni, mesečni i godišnji horoskop možete pročitati OVDE

Foto: pixabay.com

Ovan:

Ključna reč za danas je akcija! Vazduh je raščišćen a vi ćete se osećati kao da vam je veliki teret skinut sa leđa. Vrlo je moguće da ćete osetiti sjajan nalet pozitivne energije koja će vas gurati napred (čak i fizička aktivnost, bilo da je trčanje ili vožnja bicioklom u pitanju). Uživajte u vetru u vašoj kosi i oslobodite svoje najdublje emocije.

Bik:

Uspeh će biti pred vama onda kada budete rukovodili sopstvenom energijom. Nemojte manipulisati niti potcenjivati. Postoje snažne struje na poslu. Moguće je da je svakoj potrebno malo preusmeravanje kako bi se uskladili sa vašim ciljevima. Budite oprezni umesto da se krijete iza zavese. Imate podršku drugih baš onda kada vam je najpotrebnija.

Blizanci:

Bićete u sjajnoj fizičkoj kondiciji danas. Razmislite da odete u teretanu ili na trčanje kako biste iskoristili taj fantastičan nalet energije. Priključite se nekoj sportskoj ekipi gde je potrebna strategija i dobra koordinacija. U svakom slučaju sjajna današnja energija pomoćiće vam da se dobro osećate i ostanete pozitivni.
 
Rak:
 
Opustite se i ostavite svoju ozbiljnost malo po strani. Optimistični razgovori su način da dođete do onoga što želite. Ukoliko ste primetili da drugima komunikacija dolazi kao sama od sebe, možda biste trebali razmisliti da li ste dobar slušalac. Svakako umete da držite reč, ali da li umete i da slušate? Danas svoje ideje držite za sebe.
 
Lav:
 
Izađite za govornicu i recite šta imate. Vaše učešće u razgovoru danas će biti od ključnog značaja za održavanje pozitivnog protoka energije. Ono što ćete reći ostaviće jako veliki uticaj na druge, te pažljivo birajte reči. Uživajte u fizičkoj aktivnosti koja podrazumeva timski napor. Aktivno učestvujte u svakoj situaciji danas.
 
 
Devica:
 
Danas bi mogla biti malo poremećena vaša stabilnost, ali nemojte brinuti oko toga. Budite fleksibilniji i dodajte smeha i razigranosti svakoj situaciji. Držite svoje ideje za sebe danas. Izađite i družite se, budite aktivni i učestvujte u zanimljivim razgovorima. Izađite iz svoje školjke!
 
 

Foto: pixabay.com

Vaga:

Ne postoji izgovor za lenjost. Ustanite ranije. Udahnite svež vazduh. Što ste aktivniji to ćete biti i srećniji. Izađite iz svog kaveza i podelite sa drugima svoja osećanja. Budite aktivni i fleksibilni. Nema ništa tragično niti loše danas po vas, te nastavite da budete pozitivni i nasmejani.

Škorpija:

Ne dozvolite da stagnirate. Vreme je za akciju. Pogledajte malo unapred, napravite plan šta sve možete danas da uradite. Odvojite vreme i za sebe. Odmorite od intenzivnih emocija, uživajte u suncu i opuštenom razgovoru. Održavajte svoj stav nepobedivog. Krenite u akciju kada osetite da ste usporili. Važan je kontinuitet.

Strelac:

Danas biste se mogli osetiti malo rasterećeno, ali i dalje će oko vas (ili u vama) biti emotivne drame sa kojom morate da se suočite. Idite u šetnju ili trčite rano ujutro i dajte sve od sebe da povećate svoj kapacitet pluća. Osetite svoje srce kako pumpa krv i nepobedivo kuca. Što budete aktivniji, bićete više i u stanju da se nosite sa izvesnim situacijama.

Jarac:

Zastanite malo i napravite pauzu od svog neprestanog „uspinjanja“. Pogledajte malo oko sebe. Uživajte u lepom društvu dragih prijatelja. Pogledajte film. Više se družite jer ćete se moći reštiti tenzije, za koju možda niste ni svesni da je posedujete. Pustite da vas energija obuzme. Zatim ponovo krenite na svoj put ka vrhu.
 
Vodolija:
 
Obratite pažnju na današnje vesti, ali ne samo one najvažnije, nego i one male, sporedne. Razmislite o tome šta ste čuli ili pročitali. Morate se malo više potruditi da se informišete. Ne možete ostati zatvoreni u svom svetu. Opšta informisanost je vrlo bitna i za vaš lični cilj.
 

Ribe:

Pred vama je jedan od onih dana kada treba da skočite na noge i krenete u akciju od ranog jutra. Možda ćete biti malo neodlučni, ali ne dozvolite da vas to brine. Pogotovo ako ne morate baš danas doneti velike odluke. Sjajno ćete se osećati obavljajući svoje svakodnevne obaveze. Bićete pozitivni i nasmejani.

 Izvor: www.horoskopius.com/dnevni-horoskop

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *