Donacija Eliksira mesnoj zajednici Prahovo


„Eliksir Prahovo“ d.o.o , onirao je mesnoj zajednici Prahovo 22 miliona dinara za nastavak radova na rekonstrukciji ulica u selu, koji su započeli prošle godine. Ugovor o donaciji potpisali Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin i Branko Marković, zamenik direktora Eliksir Prahovo.

Foto: negotin.rs

„Saradnja sa Kompanijom Eliksir je na izuzetnom nivou što pokazuje i ovaj Ugovor koji smo potpisali za asfaltiranje ulica u mesnoj zajednici Prahovo. Projektom je predviđeno asfaltiranje ulica u ukupnoj dužini od oko 6 kilometara, a sredstva su obezbedili opština Negotin, kompanija Eliksir Prahovo i sami meštani Na ovaj način će se rešiti dugogodišnji problem infrastrukture u ovom selu. MI ćemo i dalje sarađivati sa Eliksirom jer investicije koje oni daju opštini Negotin uopšte nisu male, i u narednom periodu ćemo pokušati da određeni broj donacija preusmerimo i na ostatak opštine kako bismo svim građanima obezbedili bolje uslove za život“ – istakao je Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin nakon potpisivanja ugovora.

Kompanija Eliksir poklanja pažnju društvene odgovornosti u svim sredinama u kojima radi, a ova donacija je još jedan dokaz tome.

„Kompanija Eliksir osnovana je pre 20 godina, a u Prahovu posluje 5 godina i za to vreme mi smo nastojali da pomognemo svima koji su se obraćali sportskim klubovima, udruženjima i pojedincima kojima je to trebalo. Posebnu pažnju poklanjamo selu Prahovo i ovo je najveća donacija Eliksira do sada. Nastojima da pomognemo u rešavanju problema i pomognemo i doprinesemo boljem životu i radu meštana Prahova“ – rekao je Branko Marković, zamenik direktora Eliksira Prahovo.

Pre ovih radova u Prahovu su bile asfaltirane samo glavne saobraćajnice, a sada je asfaltom biti pokriveno gotovo celo selo.

„U dogovoru sa Kompanijom Eliksir, koja nam je prošle godine uradila projekat u vrednosti od 2 miliona dinara, rukovodstvom opštine Negotin i samim meštanima, savez mesne zajednice je pokrenuo ovu akciju. Prošle godine asfaltirano je oko 1 600 metara ostalo je još oko 4,5 kilometra da se završi kompletan projekat. Sa ovom donacijom od 22 miliona dinara uz učešće meštana i opštine planiramo da ove godine završimo kompletno asfaltiranje“ – ističe Bogdan Gugić, predsednik savetqa mesne zajednice Prahovo
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *