DONEŠENA PRESUDA: ZAJEČARAC MARIJAN DULJAJ OSUĐEN ZBOG UBISTVA BIVŠE RADNICE!!!


Zbog ubistva svoje bivše radnice Dragane Matijević(50) januara prošle godine, kojoj je iz pištolja pucao u glavu, poznati pekar iz Zaječara Marjan Duljaj (55) robijaće 14 godina.

Foto: tkmagazin

Najpre je Viši sud u Zaječaru osudio Duljaja nepravnosnažnom presudom na 12 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu preinačio kaznu tako da će Marjan Duljaj iza rešetaka provesti 14 godina.

Stravičan zločin dogodio se u najstrožem centru Zaječara i to oko 11 sati prepodne kada je trg bio prepun ljudi i dece. Duljaj je od kuće poneo pištolj, sačekao Draganu da dođe u agenciju za nekretnine preko puta lokala ‘’Bella’’, ušao za njom i opalio joj metak u glavu.

Nastala je pometnja, dve žene koje su bile u agenciji su pobegle, a Duljaj je ostao unutra zajedno sa Draganu koja je ležala na pod oblivena krvlju.

Prolaznici su čuli pucanj i zapomaganje pobeglih žena, stvorio se metež, pozvana je policija. Svi su znali da je Duljaj naoružan. Policija je opkolila objekat, a onda se začuo još jedan pucanj. To je Duljaj pokušao samoubistvo pucajući sebi u grudi.

Lekari hitne pomoći su već bili pozvani, pa su odmah zbrinuli Draganu i Duljaja u bolnicu. Nesrećna žena je preminula nakon dva sata, dok je Duljaju život spašen.

Kao razlog ubistva navedena je privatna svađa jer je Dragana tužila Duljaja zbog otkaza.

Preuzeto: TKmagazin
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *