Dr Ristović: IMAMO SNAGE DA ZAJEČAR IZVUČEMO IZ SIVILA – FOTO


Sala pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović” u Zaječaru bila je mala da sinoć primi zaječarce koji su rešili da na lokalnim izborima u nedelju 23. aprila podrže listu “Dr Nenad Ristović- Pobeda za naš grad”!

konvencija nenad ristovic

Na predizbornoj konvenciji izborne liste broj 4 “Dr Nenad Ristović- Pobeda za naš grad” preovladalo je čvrsto ubeđenje da građani Zaječara predvođeni Dr Nenadom Ristovićem zajedno mogu ostvariti tu pobedu, da zajedno mogu izvući Zaječar iz sivila u kojem je zapao, da zajedno MOGU i MORAJU to da urade!

konvencija nenad ristovic

konvencija nenad ristovic

Podršku Dr Nenadu Ristoviću i ljudima okupljenim oko liste broj 4 sinoć su za govornicom iskazali i Branislav Lečić, naš proslavljeni glumac, Miloš Stojadinović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zaječaru ali i Ivan Potić, istoričar umetnosti, književnik, muzičar i kandidat za dobitnika Ninove nagrade.

konvencija nenad ristovic

konvencija nenad ristovic

Pre nepuna tri meseca, misleći i odgovorni ljudi iz četiri različite političke grupacije okupili su se oko suštinskog uverenja da je Zaječaru potrebna korenita promena, sa dubokim ubeđenjem da je ta PROMENA zaista MOGUĆA!

konvencija nenad ristovic

Da se može zaustaviti propadanje grada, i da se može vratiti dostojanstvo građanima Zaječara. Da li Zaječar ima snage, videćemo 23. aprila nakon lokalnih izbora.

konvencija nenad ristovic

Dr Nenad Ristović, je kandidat za gradonačelnika Zaječara liste broj 4, kako kažu, čovek je koji ima snagu da stane na put bahatosti, nasilju, samovolji i jednoumlju! Čovek koji ima integritet, koji je obrazovan i pristojan, koji je profesionalac u svom poslu, čovek koji je četiri godine u Skupštini grada Zaječara zastupao interese Zaječaraca i nikada nije pravio kompromise na njihovu štetu- rečeno je na konvenciji.

konvencija nenad ristovic

Na tom putu pomoćiće mu njegovi koalicioni partneri, ali pre svega , Zaječarci, jer će se on boriti za interese svih nas, za naše porodice, za našu decu, za naše ideje – rečeno je na završnoj konvenciji ove koalicije.

Imamo neverovatne mogućnosti da budemo još bolji ljudi, da počnemo da poštujemo sebe, ali sa pokrićem! A to znači da budemo čestiti, iskreni, profesionalni, hrabri, objektivni, slobodni i plemeniti! Da ne otimamo – već da dajemo, da ne skrivamo – već da nudimo, da ne rušimo – već da stvaramo – poruka je sa sinoć održane konvencije!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *