Fabrika Aptiv: Dani otvorenih vrata u Zaječaru


Kompanija “Aptiv” je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije.
U Zaječaru sledeće nedelje ova kompanija organizuje DANE OTVORENIH VRATA.

Svi zainteresovani u obavezi su da sa sobom ponesu biografiju prilikom dolaska na “Dane otvorenih vrata kompanije Aptiv” koji će biti organizovani u velikoj sali Gradske uprave u Zaječaru u sledećim terimina (pet termina dnevno):

o UTORAK 04.02. – 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;
o SREDA 05.02. – 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;
o ČETVRTAK 06.02. – 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;

Adresa: Trg Oslobođenja 1, Zaječar – Velika sala, zgrada Gradske uprave.

Svoj CV (biografiju ) možete popuniti na licu mesta.
Sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona 069/ 8893811.

“Aptiv” je kompanija koja investira u svoje zaposlene, omogućavajući im da stalno poboljšavaju svoje veštine, nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.
Kompanija “Aptiv” investira u obuku svojih zaposlenih u savremenom trening centru, gde svaki zaposleni prolazi obuku koja uključuje informacije koje će zaposleni koristiti tokom rada kao i praktični deo.
Kompanija “Aptiv” organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama. Takođe, nudi ishranu za zaposlene u kantini po izuzetno niskim cenama.

Aptiv ima veoma dobre zdravstvene benefite: besplatni medicinski pregledi, medicinska nega na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja.

Sedište kompanije je u Dablinu, Irska. Rade u 44 zemlje, imaju 160.000 zaposlenih, 18.600 inženjera i naučnika, kao i 6.500 radnika koji su fokusirani na softver. “Aptiv” ima 126 fabrika, 15 glavnih tehničkih centara i 14.4 milijardi dolara prihoda u 2018.godini.

Dvadeset globalnih proizvođača automobila se oslanja na aktivnu sigurnost “Aptiv”-a, a 10 miliona vozila, u svojoj tehnologiji, poseduje aktivnu bezbednosnu tehnologiju.

2015. godine kompanija Aptiv je otvorila prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada).
Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *