Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”


Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju doživljaj adrenalina u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa (npr. vožnja bicikla kroz šumu, paraglajding, skijanje na vodi i snegu, romansa, ljubav, koncert, utakmica, lov, performans, itd.)

Organizator konkursa je RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije preko svog turističkog portala i Facebook strane „Visit East Serbia“.
Konkurs se realizuje na Facebook stranici „Visit East Serbia“, gde je i Pravilnik konkursa javno objavljen, u skladu sa odredbama ovog Pravilnika i primenljivih propisa kojima se uređuje javno obećanje nagrada.

Na Foto konkursu mogu učestvovati sva lica, bez obzira na državljanstvo i godine starosti. Teritorijalni okvir Foto konkursa odnosi se na opštine istočne Srbije: Majdanpek, Negotin, Kladovo, Boljevac, Sokobanja, Knjaževac i gradove Bor i Zaječar). U Foto konkursu se učestvuje tako što učesnik šalje maksimalno do 5 (pet) autorskih fotografija u Facebook Inbox ili na e-mail organizatora: [email protected] Jedan učesnik može u toku Foto konkursa učestvovati više puta, ali broj poslatih fotografija ne sme biti veći od 5. Na zahtev organizatora, učesnici su saglasni da dostave i fotografiju u punoj (visokoj) rezoluciji.

Fotografije koje organizator dobije biće postavljene u jedan foto album na Facebook stranici „Visit East Serbia“. Svi korisnici društvene mreže Facebook mogu učestvovati u izboru objavljenih fotografija klikom na opciju „Like“. Po isteku roka za glasanje, deset fotografija sa najviše „Like“-ova i deset fotografija po izboru organizatora ulaze u drugi krug glasanja. Drugi krug glasanja odvija se isključivo klikom na opciju „Like, a pobednička fotografija biće ona koja ima najviše „Like“-ova.

Pobedniku nagradnog Foto konkursa koji će biti nagrađen na osnovu odredaba ovog Pravilnika, biće uručena nagrada koja se sastoji od vožnje Dunavom i prelepom Đerdapskom klisurom za dvoje, u trajanju od 90 minuta sa Trinity boat tours (http://www.trinity-active.com).

Uz poslate fotografije poželjno je za svaku poslati i kratki opis i lokaciju na kojoj je fotografija nastala.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *