Grad Zaječar i ove godine organizuje odlazak na Sajam poljoprivrede


Danas je zasedala Komisija za podsticanje razvoja poljoprivrede i raspisan je javni poziv za prijavljivanje poljoprivrednika za posetu sajmu u Novom Sadu.

foto zajecarinfo.rs

Grad Zaječar i ove godine već tradicionalno organizuje odlazak za preko 100 poljoprivrednih proizvođača iz zaječarskih sela u Novi Sad na Sajam poljoprivrede koji je planiran za 16. maj 2019 godine.

Poseta sajmu je jedna od mera predviđenih Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2019. godinu.

Prijavni formulari nalaze se u Uslužnom centru GU i na sajtu grada. Prijavljivanje traje od 18.04. do 09.05.2019 god. Mogu se prijaviti poljoprivredni proizvođači sa teritorije grada Zaječara. Uz obrazac prijave potrebno je priložiti: fotokopiju lične karte podnosioca prijave i Izvod iz registra poljoprivrednog gazdinstva.

Poseta sajmu realizuje se u organizaciji Komisije za podsticanje razvoja poljoprivrede grada Zaječara i to je odlična prilika da se proizvođači druže, razmenjuju iskustva kao i da saznaju mnoge novine iz oblasti poljoprivrede.

Za proizvođače koji se bave stočarstvom biće organizovana i grupna poseta koju će predvoditi član Komisije za poljoprivredu Darko Dimirijević.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *