Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić: Nećemo dozvoliti nasilne upade u institucije grada i države


Odbornici većine u Skupštini grada Zaječara, gradski  funkcioneri i direktori javnih preduzeća zajedno sa gradonačelnikom grada Zaječara poručuju: “Nećemo dozvoliti nasilne upade u institucije grada, državne institucije i javne ustanove”.

Ono što se dešava u Srbiji u ovom trenutku nije normalna pojava, posebno imam pravo da govorim o tome što sam ja od uvođenja višepartijskog sistema bio i u vlasti i opoziciji i za to vreme organizator brojnih protesta i uvek smo znali na tim protestima šta hoćemo, šta su ciljevi protesta i oni su bili u zakonskim i ustavnim okvirima“-rekao je u obraćanju gradonačelnik Zaječara Boško ničić i dodao:

Ono što se desilo petog oktobra većina nas nije podržavala a još a ne nasilne upade u institucije i krađu stvari iz Savezne skupštine. Niti je ikome od nas to bio cilj na taj dan, i mi smo se ogradili od takvih huligana.

Ovde smo danas mi okupljeni koji su dobili 17162 glasa građana Zaječara na izborima i  kažemo da nećemo dozvoliti prekrajanje izborne volje građana.  I branićemo na svaki zakonski način institucije i nećemo dozvoliti nasilne upade, nikome, u institucije grada, državne institucije i javne ustanove.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *