Hard endure race u Sokobanji 20. i 21. oktobra


Ovogodišnji Hard enduro race Sokobanja 2018 će se održati u subotu i nedelju 20. i 21. oktobra. Prijave za ovu trku su počele od 01. septembra a svaki takmičar mora posedovati GPS uređaj, Osiguranje takmičara u moto sportu i važeću licenca MSS.

Potrebno je da svi učesnici poseduju makar osnovno znanje hard endura. Prijave se ostvaruju u petak u hotelu Moravica gde će učesnici predati GPS navigaciju, dobiti svoj broj i obeležiti motocikl. Uprava će odgovarati samo za one motocikle koji budu ostavljeni u Parc Ferme-u kod Hotela Moravice.

Kategorije u kojima će se učesnici takmičiti su:

Klasa A – Ona je predviđena samo za najiskusnije takmičare, mentalne i fizičke spremnosti da izdrže hard enduro.
Klasa B (+40, J) – Ova klasa takođe nije namenjena početnicima i podrazumeva prelazak kraćeg dela staze hard endura.
Klasa C (W) – Prilagođena onima koji uglavnom vikendima voze neki od oblika hard endura i kao ni ostale ni ona nije predviđena za početnike.
Samo takmičenje je predviđeno za subotu i nedelju, 20. i 21. oktobra, kada će se smenjivati takmičari: najpre Klase A, zatim Klase B(+40,J) i na kraju Klase C (W).

Pre početka svi učesnici će prisustvovati sastanku na kome će biti saopštena tačna satnica i pravila učešća, gde će na kraju sastanka biti organizovano druženje kako bi se takmičari opustili i upoznali.

Svi zainteresovani pravilnik mogu pročitati OVDE ili više informacija mogu dobiti na [email protected].

Preuzeto: soko-banja.org
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *