Jubilej Specijalne bolnice i VIII Medicinski dani u Sokobanji od 19-21. oktobra


Trodnevni stručni skup ”VIII Sokobanjski medicinski dani” održaće se u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti u Sokobanji.

Preliminarnim programom stručnog skupa predviđeno je održavanje seminara za 19, 20 i 21. oktobar 2018. godine:

– 19.10.2018. godine – Održaće se seminar iz kardiologije na temu Aktuelnosti u dijagnostici i lečenju kardiovaskularnih bolesti kod odraslih i dece
– 20.10.2018. godine – Održaće se seminar iz respiratorne medicine na temu Opstruktivne plućne bolesti i komorbiditeti – novine u prevenciji, dijagnostici i terapijskom pristupu”
– 21.10.2018. godine – Održaće se seminar iz fizikalne medicine i rehabilitacijena temu ”Novine u fizikalnoj medicini i ortopediji sa traumatologijom”

Na ovom stručnom skupu očekuje se prisustvo najeminentnijih stručnjaka iz naše zemlje i inostranstva, koji će svojim predavanjima, iskustvima, saznanjima u vezi tema iz ovih oblasti, dati značajan doprinos daljem razvoju medicinske struke.

Očekuje se akreditacija seminara predviđenih za lekare, farmaceute, biohemičare, fizioterapeute, medicinske, laboratorijske i farmaceutske tehničare kako bi se na adekvatan način obeležio i proslavio jubilej 40 godina rada i postojanja Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *