Kako olakšati sebi prirodan porođaj!


Žene su stvorene da rađaju prirodno i bez asistencije. Priroda je ženu obdarila savršenim mehanizmima i fizičkom građom da bez problema može doneti novo biće na svet.

Foto: pixabay.com

Na žalost, danas je prirodan porođaj bez vršenja neke intervencije i upotrebe indukcije, epiduralne anestezije skoro nemoguć. Jedan od razloga tome je nedovoljna informiranost kako porodilja, tako i medicinskih radnika o toku fiziološkog porođaja i njegovog dobrog uticaja na majku i dete.

Na radionici “Kako olakšati sebi prirodan porodjaj ?” govoriće se o društvenom, fizičkom i emotivnom položaju žena tokom porođaja. Biće objašnjen tok prirodnog porođaja i u cilju osnaživanja žena da ostvare dobro porođajno iskustvo.

Cilj ove radionice je da žena treba da vrati fokus na sebe kao aktivnog učesnika u porođaju.

Stručna medicinska praksa je nešto što je dobro i što može biti mnogo bolje ukoliko se promeni par bitnih stvari vezano za porođaj u medicinskom sistemu.

Besplatna Radionica će biti održana u nedelju 01.04. 2108 godine sa početkom u 11:00 h

Sala Narodne biblioteke Bor

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na: inbox stranice Tim kreativnih ideja Bor, ili telefonom na broj 061/ 133 72 60

Radionicu će voditi Ivana Herceg, rođena Boranka, koja zivi i radi u Zagrebu.

Majka troje dece rođenih prirodno. Internacionalna Fitness instruktorka koja se poslednje četiri godine bavi temom postporođajnog oporavka žena. Završila je Srednju medicinsku školu. Pohađala Višu školu unutrašnjih poslova. Podržana od strane Hrvatske Udruge Doula, Udruge Roda kao i od strane Tim kreativnih ideja Bor.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *