KLADOVO: GRADI SE NOVA ZGRADA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD


U dvorištu Opštinske uprave Kladovo srušena je stara drvena baraka, sagrađena bezmalo pre šest decenija u kojoj su bile prostorije Centra za socijalni rad. Na toj lokaciji biće sagrađena nova spratna zgrada koja će biti funkcionalnija i konfornija, jer je projektom predviđeno da u prizemlju budu kancelarije Centra za socijalni rad, a na spratu sala za sastanke u kojoj će se održavati sednice SO Kladovo, ali i drugi skupovi.

Površina novosagrađenog spratnog objekta biće 600 kvadrata,projektom je predviđeno i kompletno opremanje kancelarijskim nameštajem, tako da će korisnici usluga Centra za socijalni rad imati bolji ambijent od onog u staroj baraci. Obećanje koje smo dali građanima opštine Kladovo ispunićemo do kraja kalendarske godine za kada se planira završetak radovova – rekao je Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo.

Rušenje barake bilo je povereno zaposlenima u JP “Komunalac” koji su uz poršku “Đerdap-usluga” uspešno okončali posao koji je prethodio početku radova na gradnji novog objekta.

Radove vredne 26,3 miliona dinara finansiraju Ministarstvo za rad i socijalnu politiku i opština Kladovo. Izvođač radova su “Đerdap – usluge” firma iz Kladova – istakao je Zlatko Kalinović načelnik Opštinske uprave.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *