KLADOVO: Potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović obišla novoizgrađeni most kod Milutinovca


Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je  novoizgrađeni most preko Podvrške reke kod Milutinovca u opštini Kladovo, kao i radove na rehabilitaciji državnog puta Kladovo – Brza Palanka.

Zahvaljujući Vladi Srbije, mi danas imamo stabilan budžet i mogućnost da ulažemo u puteve. Završili smo 120 kilometara puteva u Borskom okrugu, sada nas čeka izgradnja brzih saobraćajnica u ovom kraju, prema Golupcu, Donjem Milanovcu i Kladovu. To nam je neophodno ako hoćemo da razvijamo turizam u ovom delu Srbije” istakla je Mihajlović.

Predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić se zahvalio Vladi Srbije, predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarki saobraćaja Zorani Mihajlović na svemu što su učinili za opštinu Kladovo i dodao: Nije samo most ono što je urađeno i rekonstruisano. Trenutno se radi 24 kilometra puta od Kladova do Brze Palanke, jedna jako bitna saobraćajnica, za opštinu koja preferira i bavi se turizmom i ovo nam omogućuje da budemo jedna od značajnijih turističkih destinacija u celoj Srbiji.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *