Kladovo: Razgovor sa predstavnicima Đačkog parlamenta Kladovske srednje škole – FOTO


Na inicijativu zamenika predsednika opštine Kladovo Dragana Novakovića, organizovan je sastanak u prostorijama Kladovske srednje škole gde se sa učenicima Đačkog parlamenta razgovaralo o njima i njihovoj budućnosti kroz razne vidove angažovanja.

Plan je da se u narednom periodu mladi preko Đačkog parlamenta Kladovske srednje škole uključe u zbivanja i događaje u opštini Kladovo. Procena je da njihova energija, entuzijazam i ideje mogu pomoći Kladovu a na kraju krajeva to će sve njima i ostati. Za početak bi bilo dobro da đaci prisustvuju događajima koje opština organizuje kroz književne večeri, razne radionice, gostovanja uglednih ličnosti, kao drugim događajima. Đački parlament će u budućnosti dobijati sve informacije vezane za događaje koje se tiču njih samih, jer smatramo da je to veoma bitno” – rekao je Dragan Novaković, zamenik predsednika opštine Kladovo.

On je dodao da je to početak jednog vrlo važnog zadatka i da moramo biti strpljivi u radu sa mladima, a da se uspeh ne dovodi u pitanje, jer svaki minut potrošen sa mladima je veoma bitan i nije uzaludan.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *