Kladovo: Saopštenje za javnost OO Demokratske stranke Kladovo


Sa žaljenjem obaveštavam javnost u Srbiji da u ovoj predizbornoj kampanji nema fer i korektnih uslova za pristojnu političku borbu, razmenu argumenata, mišljenja i ideja.

demokratskastranka

Ovo vam pišem kao predsednik jednog malog opštinskog odbora Demokratske stranke u Kladovu i koristim ovu priliku da uputim apel svima da sačuvaju elementarno ljudsko dostojanstvo. Ljudske sudbine i životni uslovi u kojima se trenutno živi jesu izuzetno teški ali niko nema pravo da tu činjenicu koristi da bi podelom predizbornih paketića u kojima se nalaze makarone, brapšno, ulje, 100 grama kafe itd. sticao jeftine političke poene i eventualno obezbedio glas na predstojećim izborima. Apelujem na one koji to rade da to više ne čine jer je to najprizemniji oblik političke borbe a ujedno molim sve one kojima se takva kesa nudi da istu odbiju i time sačuvaju svoje dostojanstvo. Ljudima treba obezbediti uslove za pristojan život dostojan čoveka u 21. veku a ne rešavati im dvodnevnu egzistenciju u vreme predizborne kampanje. Pozivam sve političke činioce da se jedni prema drugima a naročito prema onima od kojih očekujemo poverenje i glas, obraćamo dostojanstveno i sa uvažavanjem – kaže se u saopštenju OO OO Demokratske Stranke Kladovo

OO Demokratske Stranke
Kladovo
Predsednik: Ljubomir Šujeranović
4 komentara na “Kladovo: Saopštenje za javnost OO Demokratske stranke Kladovo

 1. Mika

  Jos jedna notorna laz malog Ljubomira Sujeranovica, predsednika jos manjeg opstinskog odbora Demokratske stranke u Kladovu!
  Zasto ne navodite ko to cini, nego se sluzite lazima posto vam je samo to ostalo na repertoaru…

  Odgovori
  1. AntiBoT

   Sendvič za ”velikog” Miku.
   A što se tiče paketića,najbolje je da pitate deda Tufu lažnjaka.
   Deli paketiće i laže sirotinju k’o malu decu. A deca k’o deca,sve to lepo slikala pa će da posalju u sve novine i portale.
   Srdačan pozdrav iz Čučulanovca.

   Odgovori
 2. Istvan

  Pa opet je DS pre neki dan u Vojvodini delio paketice sa makaronama i sardinama. Je l ovo pokajanje ili o cemu se radi?

  Odgovori
 3. [email protected]

  Dragi Miko,
  ovo nije laz i vi to veoma dobro znate. Kulturno bi bilo da komentarisete pod punim imenom i prezimenom. Znate vi veoma dobro ko to radi. Da, ja sam mali, obican covek, sa svojim imenom i prezimenom, tacno, odbor DS u Kladovu je mali ali su njemu ljudi sa IMENOM I PREZIMENOM.
  Pozdravljam vas!

  Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *