KLADOVO: SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA FK JUVENTUS U SRBIJI


Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, primio je predstavnike FK Juventus za Srbiju povodom organizacije Juventusovog fudbalskog kampa (Juventus Academy Kladovo 2020) koji će se održati u Kladovu od 29. juna do 03. jula 2020.godine.

foto kladovo.org.rs

– Prezadovoljni smo saradnjom koju imamo sa svim strukturama u Kladovu. Realizacija Juventusovog kampa naredne godine biće događaj za pamćenje uz prijatelje koje smo stekli nakon svih formalnosti koje su završene, a koje su pre svega podrazumevale obezbeđenje adekvatnog terena. Zahvalni smo na podršci koju dobijamo i gostoprimstvu i sigurni smo da će svi učesnici biti oduševljeni sadržajima koje Kladovo nudi i da će mališanima uspešno biti prenete veštine na terenu od strane Juventusovih trenera – rekao je Dragan Barjaktarević, Juventusov predstavnik za Srbiju.

Upis kandidata iz Srbije i zemalja iz okruženja uzrasta od 6-17 godina je počeo i omogućen je na linku https://jacademy.juventus.com/en/camps/serbia/enrollment/index.php .

Opština Kladovo pružiće potrebnu logističku i infrastrukturnu podršku za realizaciju ovog sportskog događaja koji se održava u 32 zemlje.

preuzeto kladovo.org.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *