Knjaževac: Fondacija Divac i opština pomažu mlade pčelare


U saradnji sa opštinom Knjaževac, Fondacija “Ana i Vlade Divac” raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za mlade pčelare.

U okviru projekta “Divac poljoprivredni fondovi u Knjaževcu”, Fondacija “Ana i Vlade Divac”, u saradnji sa opštinom Knjaževac, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu do 180.000 dinara za razvoj pčelarstva za najmanje 10 mladih poljoprivrednika (starosti od 18 do 45 godina) koji imaju prebivalište u opštini Knjaževac.

Pomoć nije novčana, već u robi i uključuje nabavku košnica, rojeva, materijala za rad, opreme za razvoj pčelarstva i slično. Konkurs je otvoren do 1. maja ove godine, a detaljnije informacije mogu se dobiti lično u Agenciji za razvoj opštine Knjaževac ili na sajtovima Fondacije Divac ili Agencije za razvoj.

_____________________________

Projekat “Informisanje stanovništva opštine Knjaževac, Timočke krajine, Srbije i Dijaspore” sufinansiran je sredstvima iz budžeta Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *