Knjaževac: Održana 7. sednica Skupštine opštine


Juče je u Knjaževcu održana 7. sednica Skupštine opštine. Na dnevnom redu našao se četvrti rebalans budžeta za 2016. godinu.

opstina_knjazevac

Glavna tema sedme sednice Skupštine opštine bio je četvrti po redu rebalans budžeta za 2016. godinu. Prema rečima Ankice Marković šefice za budžet i finansije, do izmena u opštinskoj kasi došlo je zbog promena Zakona o budžetskom sistemu, kojima se menja satus javnih preduzeća i fondova

Tokom sednice,član Opštinskog veća Miroljub Božinović poručio je poljoprivrednicima da će lokalna samouprava i dalje podsticati razvoj agrara kao i do sada.

Odbornici su doneli odluku o načinu obavljanja komunalnih delatnosti, dali saglasnost na cenovnik usluga i program Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, a usvojen je i set odluka kojima se osnivački akti ”Standarda” i Zavičajnog muzeja usaglašavaju sa zakonom.

_____________________________

Projekat “Informisanje stanovništva opštine Knjaževac, Timočke krajine, Srbije i Dijaspore” sufinansiran je sredstvima iz budžeta Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *