Malom Bogdanu iz Zaječara HITNO potrebna pomoć za odlazak na lečenje u Tursku


Mali Bogdan Gicović (3) iz Zaječara boluje od Rabdomiosarkoma tumora male karlice koji mu je dijagnostikovan prošle godine.

Početkom avgusta 2018. godine ovaj mališan je osetio jake bolove u nozi, nakon čega su lekari Zdravstvenog centra u Zaječaru posumnjali na upalu kuka.

Međutim, nakon 20 dana bolničkog lečenja Bogdan je pao u krevet i nije više mogao da hoda. Iz Zaječara tada hitno biva prebačen u Beograd, gde nastavlja lečenje na Institutu za majku i dete.

Upravo na institutu, prema rečima njegove majke Marine, Bogdanu je dijagnostikovan tumor „Rabdomiosarkom“.

Na Institutu u Beogradu je Bogdan operisan, ali je operacija na žalost bila neuspešna. Jer je tumor jako tvrd, slepljen za karlični pod i pun krvnih sudova. Tako da smo ovde u Srbiji izgubili svaku mogućnost da Bogdan može da bude izlečen“, istakla je dečakova majka Marina Gicović.

Prema rečima Bogdanove majke, fondacija „Podrži život“ Sergeja Trifunovića finansira lečenje, dok za put i smeštaj oni nemaju novca!

U Tursku Bogdan mora da otputuje za dve nedelje, pa Marina, inače samohrana majka apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu, jer je bilo kakav vid pomoći njima sada itekako dobrodošao.

Novac se može uplaćivati lično na Bogdanov tekući račun u Raiffeisen banci:

BOGDAN GICOVIĆ

265-0000005399899-86

Bogdanova porodica se unapred zahvaljuje svim ljudima velikog srca koji će pomoći Bogdanu da što pre ode na lečenje!

preuzeto zajecaronline.com

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *