Maturski ples na trgu u Negotinu – FOTO


Plesom na Gradskom trgu, deseti jubilarni put, maturanti negotinskih srednjih škola priključili su se danas, evropskoj manifestaciji “Maturska parada 2018.”

Foto: negotin.rs

Foto: negotin.rs

Na početku manifestacije maturante je pozdravio prvi čovek opštine Negotin, Vladimir Veličković, koji im je poželeo puno uspeha u daljem školovanju.

Foto: negotin.rs

“Dragi maturanti, imate čast da budete deseta jubilarna generacija koja pleše sa vršnjacima iz cele Evrope. Maturom se završava jedan period vaših života, postajete ljudi i svako će krenuti nekim svojim putem. Pred vama su nova iskušenja, koja vas očekuju u daljem školovanju, ali ja znam da ćete vi sve prepreke uspešno savladati i stići na cilj koji sami sebi zacrtate. Sa druge strane, mi, koji vodimo zemlju i opštinu, znamo da ste vi naše najveće bogatstvo i zato moramo da se trudimo još više da vam obezbedimo uslove za bolji život” – istakao je između ostalog Veličković u svom obraćanju maturantina negotinaskih srednjih škola.

Foto: negotin.rs

Foto: negotin.rs

Maturski ples ove godine plesalo je oko 130 učenika završnih razreda Negotinske gimnazije, Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“, Tehničke škole i Muzičke škole „Stevan Mokranjac“, koje je za ples pripremao profesor Vladimir Lazić.

Foto: negotin.rs

Pokrovitelj manifestacije i ove godine bila je Opština Negotin, koja je i za ovu priliku maturantima obezbedila majice, pištaljke i kišobrane.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *