Na Fakultetu za menadžment uručeni indeksi 23. generaciji studenata


Povodom početka nove akademske godine, danas su na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, svečano uručeni indeksi 23. generaciji brucoša. Indekse je dobilo 45 budućih studenata iz Zaječara i okoline, a dobrodošlicu novoj generaciji najpre je poželeo dekan fakulteta profesor dr Dragan Mihajlović.

foto radiomagnum.rs

Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da su svi akreditovani programi koje smo do sada imali bili atraktivni, pa su se studenti upisivali kako u Zaječaru, tako i u Kragujevcu, Nišu, i u Požarevcu. Meni je sada prijatno zadovoljstvo i čast što smo dobili dozvolu za rad jednog novog studijskog programa koji smo priželjkivali godinama, a to je poslovna informatika. Od danas pa na dalje, možemo da upisujemo svršene srednjoškolce i na smer poslovna informatika“, rekao je Mihajlović.

 U ime grada Zaječara buduće studente Fakulteta, pozdravio je i pomoćnik gradonačelnika Grada Zaječara Milan Stanković, napomenuvši da će Grad učiniti sve što može da se steknu uslovi za nova radna mesta, kako bi nakon završenog Fakulteta, mladi ljudi mogli da se zaposle.

Početak školske godine, budućim studentima, telegramom, čestitao je i rektor Univerziteta, profesor doktor Mića Jovanović, u kome se, između ostalog, navodi:

Dragi brucoši, Megatrend Univerzitet, akademska porodica sa 12 fakulteta, jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata svršenim srednjoškolcima, i nudi ulazak u svet rada, po najsavremenijim pedagoškim standardima. Od sveg srca želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg Univerziteta“.

preuzeto radiomagnum.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *