Na Kraljevici sutra BESPLATNO skijanje!!!


Na zaječarskoj Kraljevici uveliko se radi na pripremi staze za skijanje. Zbog još uvek nedovoljne količine snežnog pokrivača na stazi, tokom dana i noći radiće se na veštačkom osnežavanju staze, pa će skijalište za sve ljubitelje zimskih sportova biti otvoreno sutra od 17 do 21 sat. Prvog dana skijaši će moći da skijaju besplatno. Od utorka skijalište će raditi od 13 do 21 sat a cena ulaznice, radnim danima, će biti 250 dinara.

Foto: radiomagnum.rs

Na zaječarskoj Kraljevici uveliko se radi na pripremi staze za skijanje. U toku je utabavanje staze a kako je Vice Lalić, v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar, rekao za Magnum radio, ekipe su na terenu i polako se radovi privode kraju.

„Kao što smo ranije najavljivali, čim se steknu vremenski uslovi, krenuće se sa radom. Skijalište na Kraljevici se upravo uveliko priprema za početak rada. Skijalište sa radom počinje sutra u 17 časova, a radiće do 21 sat. Prvi dan je promotivnog karaktera i neće se naplaćivati. Već od srede, skijalište će raditi svakog radnog dana od 13 do 21 sat. Vikednom će skijalište raditi od podneva do 21 sat“, rekao je Lalić.

Cena karte radnim danima je 250 dinara, vikendom 350.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *