Najbolje mesto u gradu – sve što vam je potrebno!!! FOTO


Najbolje mesto u gradu za sve vaše proslave, krštenja, rođendane, venčanja, godišnjice….sve što Vam je potrebno!

Glavna sala – restoran:

Planirate krštenje ili organizovanje drugih događaja bitni vama na najpovoljnijoj lokaciji? Imamo višegodišnje iskustvo tako da Vam stojimo na raspolaganju i možemo vam pomoći da organizujete najbolje proslave u našem hotelu “Srbija- Tis”

Velika sala hotela „Srbija Tis“ pogodna je za sve Vaše, velike ili male, proslave, rođendane, svadbe, krštenja, susrete generacija.


Uživajte u tradicionalnim i internacionalnim specijalitetima, dok će se naše ljubazno osoblje potruditi da dobijete uslugu na vrhunskom nivou.

Informacije i rezervacijee : 063-11-40-389 ;019-422-333

TerazZa:

U prijatnom ambijentu lounge bara Terazza možete proslaviti sve vrste rođendana, krštenja, godišnjica,venčnja i ostalih slavlja.


Vrhunska usluga uz odličnu internacionalnu kuhinju učiniće da se o vašoj proslavi dugo priča.


Kada već slavite neka to bude u najlepšem lokalu u gradu.
Za više informacija pozovite 063/11-42-330

Etno kafana “Srpska kuća”

Dolaze Vam prijatelji iz inostranstva u posetu i hoćete da ih izvedete u neki restoran srpske kuhinje?

Da probaju srpska predjela, pa ćevape ili vešalicu, možda neko kuvano jelo, i na kraju domaće kolače? E onda ste na pravom mestu.
Dobrodošli etno kafani “Srpska kuća”

Pored standardne ugostiteljske ponude, etno kafana “Srpska kuća” je idealno mesto za organizaciju svih vrsta proslava: Promocija, banketa, svadbi, poslovnih svečanosti…


Kapacitet od 120 mesta, domaćinski odnos vlasnika i njegove porodice, dovoljna su garancija da ovaj restoran važi za jedan od najznamenitijih u Zaječaru. Izvanredna gastronomska ponuda bazirana na jelima iz nekih zaboravljenih vremena (jagnjetina, teletina ispod sača, kuvana jaretina, pogače, pite…), kao i veliki izbor pića i akustična muzika ispuniće sva vaša čula i pružiti vam istinsko uživanje.

Cene u restoranu su primerene svačijem džepu, a vrhunska usluga i srdačnost osoblja najbolja su dobrodošlica mnogobrojnim domaćim i stranim gostima.

Svakog vikenda tamburaški orkestar “Bekrije” svira u našoj etno kafani “Srpska kuća” .

Informacije i rezervacije: 063-11-40-389 i 019-422-333
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *