Negotin: Konferencija za novinare „Youtubers night 2017“


Udruženja Tube Zone iz Negotina predstavilo je na jučerašnjoj konferenciji za novinare prvi „Youtubers night“ festival koji će 21. oktobra biti organizovan u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu.

Foto: negotin.rs

Kako se čulo na konferenciji, na kojoj su govorili članovi Udruženja Tube Zone iz Negotina, Vladimir Rajnić i Filip Marković, prvi festival u našem gradu okupiće neke od najvećih Jutjub zvezda sa ovih prostora.

Posetioce, u subotu, 21. oktobra u Domu kulture “Stevan Mokranjac” u Negotinu očekuju brojni paneli, turniri, izazovi, a interesovanje je veliko. Prema rečima organizatora, festival je opravdao očekivanja jer su već sada rasprodate sve VIP ulaznice, a veliko je interesovanje i domaćih jutjubera.

Festival će biti podeljen u nekoliko zona, za koje su u prodaji regularne i VIP karte, sa regularnom kartom, čija je cena 399 dinara posetioci će moći da prate sve sesije, a posetioci sa VIP kartom, koje koštaju 1.099 dinara, imaće pristup posebnim, ekskluzivnim Photo Booth panelima praktično iza kulisa festival.

Foto: negotin.rs

Udruženje Tube Zone je pripremilo i nagradnu igru, u okviru koje će oni koji, budu kupili nagradne karte provesti jedan dan sa ekipom jutjubera snimajući klipove i saznati tajne ovog posla.

Festival će u 17 sati, otvoriti plesna grupa Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”, a posetioce očekuju i nastupi benda Red danger, Tamare Paunović, Aftershockdjteam-a.

Pored lokalne samouprave i Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u čijim će se prostorijama odvijati programi, podršku festivalu pružili su i brojni sponzori i domatori.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *