Negotin: Obeležen Dan OŠ “12. septembar”


Osnovna škola “12. septembar” prigodnim programom, koji su pripremili učenici i nastavnici, obeležila je 49. godišnjicu postojanja i rada.

Foto: negotin.rs

Svečanosti povodom Dana škole, prisustvovali su Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin, Boban Stingić, zamenik predsednika, Dragan Berdić, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, direktori osnovnih i srednjih škola, javnih ustanova i preduzeća.

Prisutne je pozdravila direktorka škole Gordana Rajić, koja je tom prilikom istakla da je cilj svih zaposlenih u ovoj obrazovnoj ustanovi da se njihovi učenici u što većoj meri uključe u društveni život. Ona je takođe istakla da škola ima dobru saradnju i podršku lokalne samouprave.

Foto: negotin.rs

Između dve godišnjice dosta toga urađeno na uređenju škole i stvaranju što boljih uslova za rad i boravak dece u ovoj opbrazovnoj instituciji. Tokom letnjeg raspusta, urađena je spoljašnja fasade, za koju su sredstva obezbeđena iz opštinskog budžeta, a vrednost radova iznosila je 499 650 dinara. U okviru radova na uređenju OŠ „12. septembar“ okrečene su i nastavnička i kancelarija direktora, kao i hodnici u zgradi. Sredstva za ove radove obezbeđena su iz sopstvenih sredstava, a vrednost radova iznosila je 112. 000 dinara.

Prikazan je i prigodan program, koji su pripremili učenici i nastavnici ove škole, a uručene su i jubilarne nagrade zaposlenima.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *