Negotin: Održan „Youtubers night 2017“ u Negotinu – FOTO


U negotinskom Domu kulture proteklog vikenda održan je prvi Youtubers night festival. Manifestaciju je organizovalo Udruženje “Tube Zone” iz Negotina, pod pokroviteljstvom opštine Negotin.

Foto: negotin.rs

Prvi festival ovakve vrste u Negotinu okupio je dvadesetak najpoznatijih srpskih jutjubera, a dobro osmišljen program i propratni sadržaji, privukli su veliku pažnju najmlađih Negotinaca, pa je sala Doma kulture “Stevan Mokranjac” bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Foto: negotin.rs

Manifestaciju, koja se odvijala kroz nekoliko sesija, na velikoj sceni i u galerijskom prostoru Doma kulture, otvorile su negotinske gimnastičarke, a nakon toga popularni jutjuberi su kroz razgovor sa publikom, delili savete o snimanjima i igrali zanimljive igre i izazove.

Foto: negotin.rs

Uz program na glavnoj bini, organizovani su i VIP sadržaji u galerijskom prostoru negotinske ustanove kulture, kao i druženje sa popularnim jutjuberima, koji su satima strpljivo pozirali deci i delili autograme.

Foto: negotin.rs

Uz brojna dešavanja posetioci festivala uživali su i u nastupima benda Red danger, Tamare Paunović, Aftershockdjteam-a, a organizovana su i brojna druga dešavanja.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *