Negotinac Dragan Balačikić dobitnik Zlatne kacige


U organizaciji Auto-moto saveza Srbije, i uz podršku Sportskog auta i karting saveza Srbije i Moto savezom Srbije u Beogradu su krajem prošle nedelje proglašenji šampioni u auto-moto i karting sportu. Svečanosti je pored velikog broja visokih zvaničnika, gostiju iz zemlje i inostranstva prisustvovao je i Dalibor Mašić, član Opštinskog veća Negotin zadužen za sport i omladinu.

FOTO http://www.amss.org.rs

Najprestižnije nagrade u auto sportu, zlatne i dijamatske kacige, šampionima Luki Kotorčeviću, Draganu Balačikiću (Negotin) i Aleksi Radojkoviću uručio je ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin. Aleksa Radojković, pored Zlatne kacige ovenčan je i Dijamantskom kacigom u auto sportu za sezonu 2018.

Zlatne i dijamantske kacige u moto sportu dodelio je Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta koji je istakao da mu je velika čast da Ministarstvo omladine i sporta učestvuje u razvoju domaćeg auto-moto sporta. Zlatnu kacigu u diciplini Moto Kros MX3, poneo je Viktor Lang, a u disciplini Moto Klasik, Dragan Dragoj i Slobodan Vasiljević, dvojac koji je ujedno i nosilac dijamantske kacige.

izvor negotin.rs


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *