AKCIJA: Podmladite vaše lice za 10 godina!!!


Akcija  u CK “PREPOROD”!!! Specijalne japanske masaže lica – uz pomoć BIOHYLURON preparata, za samo 7  dana podmladite vaše lice za 10 godina!!! 

Da li znate da masaža lica može da učini da izgledate mlađe nekoliko godina?

Da li ste se zapitali kako se javljaju bore na vašem licu i na koji način ih možete efikasno ukloniti?

Koliko ćete bora na licu imat,i i kada će se one javiti, zavisi od mnogih stvari. Tu su pre svega svega vaše životne navike:

• Pušenje. Sigurno ste primetili da koža strastvenih pušača ima specifičan, suv, iscrpljen izgled i pore vidljive izdaleka. Ovakva koža sklonija je borama.
• Nedovoljna hidratacija. Treba piti dovoljno vode tokom dana! Što zbog mršavljenja, pravila ishrane i zdravlja, što zbog lepe kože. Suva koža je sklona borama!
• Česti pokreti lica – ukoliko se mnogo mrštite (bilo da ste skloni namćorisanju ili zato što ne vidite dobro pa se mrštite dok gledate u neke stvari) ili se mnogo smejete, možete dobiti bore. Dobro, za razliku od “mrštilica”, bore “smejalice” imaju svoju draž!
• Izloženost suncu. Sunce je potrebno vašoj koži za stvaranje vitamina D, ali bez preterivanja. Ukoliko ste na suncu bez zaštitne kreme, veće su šanse da vaša koža postane sklona borama. O solarijumu da i ne govorimo!
• Nedovoljno sna i loša navika da ne skidate šminku pre spavanja.
• Loša ishrana u kojoj nema dovoljno sveže hrane, a posebno vitamina C! Za zategnuto lice treba vam pravilna ishrana.

Kombinovana sa tehnikama dubokog disanja, uključujući muziku u tretman, kao i aromaterapiju,i vežbe istezanja, masaža lica i glave izuzetno prija . U zavisnosti od opuštenosti klijenta, njegove spoznaje blagodatnih tehnika opuštanja, reikia, meditacije, joge, itd, masaža može biti pokretač dostizanja sopstvenih najtananijih dubina, ulaska u posebno stanje „ni na nebu ni na zemlji“, a neretko može biti i uvod u lagan okrepljujući san. U svakom slučaju, opuštanje celog tela je neizostavno bez obzira na perceptivnost i senzibilitet klijenta koje terapeut izuzetno poštuje. Medjutim, ukoliko se u toku tretmana terapeut sretne sa napetim i bolnim regijama skalpa, vrata, potiljka, ramena, što i nije retko u praksi, stimulaciju tih osetljivih tačaka primenjuje samo do granice prijatnosti, osećaja zagrevanja i rasterećenosti. Nikad ne primenjuje grube tehnike i ne prelazi prag ugodnosti.

Šta je osnovna namena masaže?

U fizičkom smislu osnova masaže je da očisti kožu od epidermalnih ljuspica (na samoj površini kože, sloj izumrlih ćelija koji se svakodnevno obnavlja) i omogući joj da bolje diše kroz čiste pore, kao i da izbalansira rad lojnih žlezda, a samim tim bude i dobra preventiva od problema kože, pojave mitisera, gnojnih čepića itd. Važna stavka je poboljšanje cirkulacije krvi, što znači da se stimulacijom krvotoka pospešuje i dotok kiseonika u svaku ćeliju sto je od prevashodne važnosti, stimuliše izbacivanje metaboličkih produkata i ugljen dioksida. Blago rumenilo nakon tretmana je upravo pokazatelj tzv. hiperemije, tj. bolje prokrvljenosti. Bitno je naglasiti da masaža ima izuzetan učinak na izbacivanje viška zadržane vode u medjućelijskom prostoru kroz primenu tehnika limfne drenaže, što smanjuje otečenost i često prisutne „vodenaste kesice“.

Posebno treba istaći da dobra masaža utiče na stimulaciju kolagena i elastina u koži, a na taj način se jedrina kože i blistavost vidi u punom sjaju. Treba li, na kraju spomenuti i koliki efekat ima sam dodir terapeutskih ruku, pun ljubavi, poštovanja, posvećenosti?

Pravi efekat kvalitetne masaže lica i glave postiže se i primenom Bio Hyaluron preparata koji u sebi ima hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla.

Svakodnevnim konzumiranjem 7 kapi Bio Hyalurona u pola čaše vode postići ćete efekat zdrave i hidrirane kože, kose i noktiju, zdravih i hidriranih zglobova.
Usudite se da pokazete blistavu i hidriranu kožu ovog proleca.

Masažu vašeg lica  možete zakazati telefonom 063/1788818 ili lično u prostorijama Centra kiropraktike “PREPOROD” koji se nalazi u ulici Crvene armije 84 u Zaječaru.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *