NOVOGODIŠNJI KARATE TURNIR


U Zaječaru u nedelju 29.decembra 2019.godine održano je PRVO PRVENSTVO KLUBA I NOVOGODIŠNJI KARATE TURNIR na kome je uzelo učešće 40 članova Gradskog karate kluba „Zaječar“.Turnir je održan u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Ljubica Radosavljević – Nada“.

Na kraju turnira,pored diplome i medalje svim učesnicima turnira podeljeni su novogodišnji paketići i klupski zidni kalendar za 2020.godinu.
Na turniru sudile su sledeće sudije:Bojan Branković,Miloš Radojković,Milica Drobac,Kristijan Kakaš i Katarina Jovanović.Organizator turnira je Gradski karate klub „Zaječar“
Rezultati takmičara:
U dusciplini Kobudo-tonfa,najuspešniji su bili:Dunja Krstić,Nikola Nešić,Stefan Petrović,Sara Krstić i Mihajlo Rančić.
U disciplini Kobudo-Bo(motka),najuspešniji su bili:Dunja Krstić,Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.
U disciplini Kihon (tehnika),najuspešniji su bili:Natalija Trailović i Dušan Milojković.
U disciplini kate,najuspešniji su bili:Đovani Nikolić,Neda Aleksić,Strahinja Žikić,Anja Savić,Sara Krstić,Miloš Stevanović,Dragana Đurković,Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.
U disciplini dogovoreni sparing,najuspešniji su bili:Danijel Simić i Sara Krstić.
U disciplini borbe,najuspešniji su bili:Sara Krstić,Miloš Stevanović,Stefan Prusac,Filip Paunković,Katarina Jovanović i Lazar Vasković.
Gradski karate klub „Zaječar“ je iz svojih ličnih sredstava pokrio troškove nabavke medalja,diploma,novogodišnjih paketića i izrada zidnih klupskih kalendara za 2020.godinu.
Gradski karate klub „Zaječar“ obaveštava svoje članove da zbog novogodišnjih i božićnih praznika klub neće održavati treninge do 8.januara 2020.godine.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *