Novogodišnji prijem u Zaječarskom upravnom okrugu


U Zaječarskom upravnom okrugu danas je organizovan Novogodišnji prijem, a goste je dočekao Vladan Paunović, načelnik Zaječarskog upravnog okruga.

On je na samom početku pozdravio  sve prisutne goste  i poželeo im puno uspeha u narednoj godini: “ Izuzetno mi je zadovoljstvo, da Vam mogu poželei svu sreću, zdravlje, ali i mnogo više posla u 2018. godini. Pred nama je 2018. godina, koju očekujemo sa mnogo više želje, nadanja, da nam donese mnogo kvalitetniji i bolji život, ali da nam donese mnogo bolju i stabilniju državu. Imamo ispred sebe 365 dana velikih očekivanja, velikih izazova, ali isto tako mogu da kažem, koliko su izazovi da pokažemo šta znamo, šta možemo i šta umemo da uradimo. Verujem da brojni od tih izazova i planova koje ćemo imati neće se realizovati u narednoj godini, ali isto tako ne sumnjan da ćemo zasijati neke čvrste i utabane staze, koje će nas dovesti do tih ciljeva i do tih ispunjenja,” rekao je Paunović .

Novogodišnjem prijemu prisustvovali su, predstavnici Timočke eparhije, načelnik Topličkog okruga, predstavnici lokalnih samouprava, predstavnici vojske, Policijske uprave, Ministartsvo unutrašnjih poslova, direktori javnih preduzeća, Privredne komore Srbije, predstavnici obrazovanja i privatnih preduzetnika
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *