Novogodišnji turnir u malom fudbalu, prvo mesto 350 hiljada dinara


Tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu  počinje 8 decembra a završava se 23 decembra. Ovoga puta su se organizatori potrudili da nagradni fond turnira bude veći i da na taj način privuku, veliki broj ekipa. Prvo mesto u kategoriji seniora iznosi čak 350 hiljada dinara.

Grad podržava sve sportske manifestacije, posebno ovu koja je tradicionalna, i koja se iz godine u godinu povećava.. Masovnost je najvažnija u čitavoj ovoj priči, a tu pre svega mislimo na decu. Ovaj turnir je jedan od načina da se i deca zabave na određeni način i da razviju takmičarski duh. Nagrade će ove godne biti daleko veće, što će sigurno uticati i na masovnost turnira, i na njegov kvalitet. Želimo da sportska hala na Kraljevici od 8. do 23. decembra bude puna i da ljubitelji malog fudbala dođu u što većem broju “, rekao je Milan Stanković pomoćnik gradonačelnika.

Kotizacije za učešće na turniru će biti ista kao i prošle godine i očekuje se dolazak i ekipa iz susedne Bugarske i Rumunije i oranizatori se nadaju da turnir dobije međunarodni karakter.

Prethodnih godina smo turnir uspešno organizovali, nadamo se da će i ove godine tako biti jer imamo punu podršku lokalne samouprave. Prema programu, mlađi petlići, petlići i pioniri igraće vikendom kao i ranijih godina, a kategorije kadate, seniora i veterana, radnim danima u popodnevnim časovima. Sportski savez grada Zaječara će na svom sajtu www.zajecarsport.rs objavljivati sve satnice i propozicije “, istakao je Božinović.

Ranije smo imali nekih problema oko grejanja, ove godine, tokom Novogodišnjeg turnira, će sve proteći bez ikakvog problema. Već sada imamo dovoljnu količinu gasa, a do samog početka turnira ćemo obezbediti dodatne količine. Tokom trajanja turnira, otvorićemo i bife koji se nalazi u sportskom centru, a koji sada ne radi. Održaćemo licitaciju kako bi svi zainteresovani koji žele da zakupe bife tokom Novogodišnjeg turnira, mogli to i da urade, kako bi posetioci turnira, mogli da se osveže. Ulaz u sportsku halu, tokom grupnog trajanja turnira biće besplatan, dok će ulaz za polufinalne mečeve iznositi 50 dinara, a za finalne 100 dinara“, rekao je Vice Lalić v.d. direktora JKP „Timok-održavanje“.

Rok za prijavu ekipa je 7. decembar a sve informacije možete dobiti na sajtu Sportskog saveza grada Zaječara.

 

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *