OBAVEŠTENjE O UPISU UČENIKA U PRVI RAZRED OŠ ”DUBRAVA”


POŠTOVANI RODITELjI
Polazak u školu je važan događaj i za vas i za vaše dete. Zato preporučujemo da vaš izbor bude jasan i dobar: OŠ ”Dubrava” ! Budite sigurni da je to odlično rešenje!

Foto: pixabay.com

Odabir i upis u osnovnu školu je veoma važna prekretnica u životu svakog učenika ali i njegovih roditelja. Zato želimo da vam pružimo više informacija o školi “Dubrava” i na taj način olakšamo izbor koji treba napraviti u ovim nesvakidašnjim okolnostima.

Treba istaknuti profesionalno ponašanje direktora, nastavnika, stručnih saradnika koji su uspeli da nađu način i da organizuju velikom brzinom učenje na daljinu putem različitih platformi. Razvili smo prigodne sisteme za praćenje napredovanja učenika i redovno ažuriramo pedagošku dokumentaciju.

Efektivnom kombinacijom opštih i stručnih znanja, uz stalan nadzor vrhunskih profesora razredne i predmetne nastave i angažovanje na najrazličitijim poljima, osnovna škola “Dubrava”,kao najmlađa škola u gradu svojim učenicima pruža i kvalitetno školovanje i široko obrazovanje i besplatne udžbenike za sve prvake. Plan i program naše škole osmišljen je tako da prati preporuke Ministarstva prosvete i Zavoda za unapredđivanje obrazovanja i vaspitanja, a ujedno je i u skladu sa potrebama generacija koje dolaze.Tehnička opremljenost škole je na zavidnom nivou. Znanje stečeno u našoj školi vodi vas pravo u budućnost!

• Osnovna škola ” Dubrava ” obaveštava roditelje budućih prvaka da upis u prvi razred za školsku 2020/21 godinu počinje 01. aprila 2020. god.;
• U prvi razred upisuju se sva deca rođena u periodu od 01.03.2013. do 28.02.2014. god.
• Obrazac prijave za upis roditelji mogu preuzeti sa sajta škole www.osdubravaknjazevac.rs i popunjen poslati elektronskom poštom na mejl [email protected]
• Roditelji koji nisu u mogućnosti da popune i pošalju prijavu za upis deteta elektronskim putem, mogu da pošalju poruku sledeće sadržine : Ime i przime učenika, ime jednog roditelja, kontakt telefon i adresu stanovanja na telefon 0621689698 u vremenu od 900 do 1800 časova ili pozvati na telefon 062265869 u vremenu od 1000 do 1200
• Nakon slanja poruke roditelji će dobiti potvrdu o evidentiranoj prijavi.

Na ovaj način, škole će evidentirati zainteresovanost roditelja da upišu dete u našu školu kako bi okvirno znali koji broj đaka možemo očekivati. Svi roditelji biće blagovremeno obavešteni o datumu upisa i testiranju učenika, kada se za to budu stvorili uslovi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *