Obeležen dan Predškolske ustanove „Pčelica“


Svečanom akademijom uz prisustvo brojnih gostiju i zaposlenih, obeležen je dan Predškolske ustanove “Pčelica”. Svečanosti su prisustvovali i članovi Opštinskog veća opštine Negotin, Slobodan Dinulović, Tatjana Panić i Dalibor Ranđelović.

Foto> negotin.rs

Radmila Madžarević, direktorka Predškolske ustanove “Pčelica”, pozdravljajući brojne goste, predstavnike lokalne samouprave, ustanova i organizacija iz našeg grada, ukratko je upoznala prisutne sa istorijatom, najvažnijim aktivnostima i aktuelnom situacijom u ovoj ustanovi. Direktorka je istakla i veoma dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, koja prati potrebe ove ustanove.

Vrtić je u poslednje vreme pretrpeo suštinske promene u pogledu rada i vaspitanja dece, koja su danas aktivni subjekti u procesu vaspitanja, dok su roditelji postali aktivni učesnici u planiranju i realizaciji vaspitno-obrazovnog rada, ravnopravni partneri i saradnici u vaspitanju dece. Menjao se i izgled ustanove od unutrašnjih prostorija do eksterijera i fasade. Posle više od 30 godina dvorište Vrtića je prošle godine opremljeno igralištima, adekvatnim spravama za decu i obogaćeno zelenim površinama.

Gosti su mogli da uživaju i u predstavi koju su pripremile vaspitačice i deca predškolskog uzrasta. Svečana akademija bila je i prilika da direktorka vrtića uruči jubilarne nagrade zaposlenima za 35, 30, 20 i 10 godina rada.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *