Odličan tenis na OP ZAJEČARA AS TIMOK za takmičare do 10 godina


Na teniskom turniru OP ZAJEČARA AS TIMOK za takmićare do 10 god. narandžasti nivo održanom u sali O.S. Ljubica Radosavljević Nada odigran je odličan tenis.

Turnir je iz zimskog kalendara takmičenja teniskog saveza istočne Srbije, i prvi je u nizu turnira koji se igraju u salama i teniskim balonima širom regiona. Teniski klub AS Timok i ovog puta je organizovao turnir na visokom nivou, a potvrdu snage teniskog Zaječara dali su njegovi takmičari koji su postigli odlične rezultate.

Kod devojčica prvo mesto sasvim očekivano osvojila je Jelena Serjević (AS Timok) pobedivši u finalu talentovanu i sve bolju Anju Petrović (AS Timok) rezultatom 4/2. Polufinale su igrale Stevanović Anđela iz Bora i Lena Ilić (AS Timok).

Kod dečaka superiorno turnir osvaja Darko Manojlović ( AS Timok) kome je ovo 15-ti pehar u dosadašnjoj teniskoj karijeri. Drugi je bio Luka Lazić ( AS Timok), dok su polufinale igrali Veljko Đorđević i Maksim Milisavljević iz AS Timoka.

U srebrnom turniru prvo mesto kod dečaka osvojio je Janko Mladenović ( AS Timok), a kod devojčica Lana Đorđev (AS Timok).

Turnir se boduje za rang listu teniskog saveza Srbije u kategoriji mini tenis, tennis 10s narandžasti nivo.

Zimski ciklus turnira nastavlja se već sledećeg vikenda gde takođe i na gostujućem terenu od naših ambicioznih zaječarskih tenisera očekujemo nove pehare i medalje.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *