Održan koncert: Moj život je moje blago 2019


4. Koncert za Luisa pod nazivom „Moj život je moje blago“, u organizaciji Turističke organizacije opštine Negotin, a pod pokroviteljstvom Opštine Negotin, održan je sinoć na centralnom gradskog trgu. Koncert u čast počasnog građanina Ljubiše Stojanovića Luisa prvi put je održan 2016. godine, a sinoćnji četvrti po redu, privukao je do sada najveći broj kako učesnika tako i publike iz našeg ali i gradova u okruženju.

foto negotin.rs

Negotin je bio u prilici da uživa u Luisovim najvećim hitovima i pesmama koje je on voleo da peva u izvođenju

foto negotin.rs

Tanje Banjanin, Danice Krstić, Slobodanke Danke Stojiljković, Čedomira Markovića, Novice Negovanovića, Saške Janković, Baneta Vasić, Stefana Petrušića, Maje Luis, Mladena Lukić, Renata Henca, Neša Saita, Miloša Kračunovića, grupa : Boemi , Kontrakord, Magic bend, Ars Community i prijatelji, Katarina Milošević, Alpha režim i Luisovih saradnika Perice Kaluđerović, Dragana Adamović Kajge i Aleksandra Trajkovskog.

foto negotin.rs

Na kraju četvoročasovnog programa učesnicima i posetiocima zahvalio se Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin: „ Želim da se zahvalim našim dragim gostima, ovogodišnjim učesnicima koncerta koji već četvrtu godinu organizujemo u znak sećanja na počasnog građanina Ljubišu Stojanovića Luisa i vama dragi sugrađani i gosti Negotina na prisustvu. Ovo emotivno veče, u slavu muzike i humanizma koji su obeležili Luisov život, pokazalo je da ovo što zajedno radimo, radimo kako treba. Hvala vam što ste svojim učešćem i prisustvom pokazali da vam je stalo. Vidimo se iduće godine na ovom istom mestu a mi ćemo se potruditi da peti, jubilarni koncert bude još bolji.

foto negotin.rs

preuzeto negotin.rs


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *