Otvoren “USKRŠNjI BAZAR” u Zaječaru


Naredna tri  dana grad Zaječara će biti domaćin izlagačima iz Vojvodine, Pirota, Niša, Leskovca, kao i iz  celog Timočkog regiona.

“USKRŠNjI BAZAR” posvećen je gastronomiji, umetnosti i drugim tradicionalnim proizvodima. Na štandovima će svoje ponude predstaviti proizvođači lekovitog bilja, voća, povrća, cveća, piva, vina, rakije, meda, mlečnih proizvoda, mesa, peciva, specijaliteta i đakonija, autentičnih rukotvorina, starih zanata i drugi.

Značaj ovakve organizacije je višestruk. Smatram da  malo ima organizacija ovog tipa u manjim mestima, odnosno regionima i zato izlagačima puno znači. Oni su nas i pitali da produžimo bazar za još koji dan. Mi smo sa dva, produžili na tri dana, mislim da bi preko toga bilo previše, došlo bi do jednog prezasićenja. Izlagači se ovde pre svega povezuju, sa druge strane, ovde su prisutni najmanji, znači individualni proizvođači, ali i ovi malo veći, koji nemaju puno mesta gde mogu da budu viđeni, a ovo je upravo to mesto gde mogu da budu viđeni, da se uvežu između sebe, a to i čine ” rekao je Dejan Tošić, direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog okruga.

Radno vreme Uskršnjeg bazara
18. i 19. april 2019. od 09:00-20:00 sati
20. april 2019. od 09:00-15:00 sati

Organizatori su Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Grad Zaječar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *