Poklonjeni kompjuteri OŠ “Vuk Karadžić” U Kladovu


Uoči novogodišnjih praznika i prvog dela zimskog raspusta Radisav Čučulanović predsednik opštine Kladovo uručio je kompjutere učenicima četiri odeljenja u OŠ “Vuk Karadžić”.

Prvi čovek opštine Kladovo je ispunio obećanje koje je dao mališanima na prijemu organizovanom tokom ovogodišnje Dečje nedelje.

Radost i osmeh na licima dece potvrdili su zadovoljstvo školaraca u gradu, ali i njihovih vršnjaka na selu jer je računarsku opremu dobilo je i izdvojeno odeljenje u Maloj Vrbici.

– Druženje sa decom bilo je pravo zadovoljstvo i ovo je za mene najradosniji dan u 2017. godini, kazao je predsednik opštine Radisav Čučulanović i dodao da će lokalna samouprava nastojati da ispuni sve želje dece koje se odnose na podizanje kvaliteta u realizaciji nastavnog programa.

Čestitajući Novu godinu Čučulanović ja đacima obećao da će u narednoj školskoj godini nastavu pohađati u renoviranoj zgradi, jer će se umesto njih u učionice uskoro useliti majstori.

– Radovi počinju 16. januara 2018. godine tako da će objekat u kojeg pola veka ništa nije ulagano dobiti lepši i funkcionalniji izgled. Za rekonstrukciju škole Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije opredelila je 134 miliona dinara. Radovi su povereni AD “Đerdap- usluge”, a rok za završetak posle je šest meseci- zaključio je Radisav Čučulanović predsednik opštine Kladovo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *