POMAK radionica – Dropšiping, novi biznis model trgovine i zarade putem Interneta


TOC i Prostor za POMAK nastavljaju sa nizom radionica koje se tiču rada putem Interneta, samozapošljivosti i rada iz CoWorking prostora.

Ovaj put vam predstavljamo radionicu o dropšipingu, novom biznis modelu na Internetu, tj. trgovina i zarada putem Interneta. Radionicu će održati Miloš Vasić, dropšiper i dugogodišnji preduzetnik.

Radionica je koncipirana tako da se sastoji iz dva dela. U prvom delu Miloš će prezentovati dropšiping biznis, sve njegove prednosti i mane kao i korisne savete koji će mnogo značiti svakome ko ulazi u ovaj, trenutno najpopularniji, onlajn biznis model. U drugom delu radiće se praktično, što znači da će Miloš na uživo primeru napraviti shopify prodavnicu i pokazati nam kako na najbolji i najlakši način možemo da započnemo dropšiping biznis.

Saznaćete kako se otvara prodavnica, kako se biraju proizvodi za dropšiping, kako se ti proizvodi importuju i naravno kako da se kompletira ceo šop kako bi bio spreman za pokretanje. Pored toga, biće i reči o facebook oglašavanju, metodama, najpopularnijim nišama (oblastima) za dropšiping i koji su to najbolji platni procesori koji se koriste za primanje novca.

Velika sala Prostora za POMAK
23. maj 2019. godine
16 časova

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je NEOPHODNA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *