Potpisan Sporazum o razmeni nepokretnosti između Grada Zaječara i NIS-a: Nova benzinska stanica u Zaječaru


U Gradskoj upravi u Zaječaru potpisan je Sporazum o razmeni nepokretnosti između Grada Zaječara i Društva za istraživanje proizvodnju, preradu, distribuciju i promet nafte i naftnih derivata i istraživanje i proizvodnju prirodnog gasa NIS a.d. Novi Sad.

foto zajecar.info

Kako se moglo čuti na potpisivanju, na prostoru od oko 4.200 kvadratnih metara, kod kružnog toka, gde se odvaja put ka Vrškoj Čuki i Knjaževcu, biće izgrađena nova benzinska stanica.

Boško Ničić, gradonačelnik Grada Zaječara je ovom prilikom rekao da će ova benzinska stanica oplemeniti sav taj prostor i dati nove sadržaje koji jesu neophodni Zaječaru.

Sa druge strane, izmestićemo benzinsku pumpu koja se nalazi preko puta naselja „Avnoj“, kojoj verovatno i nije tu mesto, služila je do sada svrsi. Naši urbanisti će u narednom periodu raditi na tome da osmisle taj prostor, kako bi taj deo grada dobio drugačiji izgled. Očekujemo da i ulice oko tog prostora, koje su u lošem stanju budu sređene, zajedno sa izgradnjom nove benzinske stanice. Ima dosta posla nakon potpisavanja ovog Sporazuma, do samog početka gradnje, pa će sve biti završeno do sredine 2021. godine, rekao je Ničić.

Vrednost investije je oko 1.200.000,00 evra.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *