Predstava niškog Pozorišta izazvala ovacije publike


Predstava „U čije ime“ Aleksandra Mihailovića u režiji Milana Karadžića i izvođenju ansambla Narodnog pozorišta  iz Niša oduševila je sinoć zaječarsku publiku,  koja je glumce više puta vraćala na poklonjenje.

Komad pisca, inače i glumca Narodnog pozorišta u Nišu, Aleksandra Mihailovića, na potresan, a povremeno i tragikomičan način opisuje istinite događaje stradanja glumaca Niškog pozorišta, neposredno po završetku Drugog svetskog rata. Uz odličnu glumu i režiju publika je sinoć uživala gledajući ovaj pozorišni komad.

Igraju: Miroslav Jović, Aleksandar Marinković, Sanja Krstović, Aleksandar Mihailović, Dejan Cicmilović, Danilo Petrović, Jasminka Hodžić, Nataša Stanković, Marko Pavlović, Miloš Cvetković, Marjan Todorović, Katarina Jeličić; i glumci Akademskog pozorišta SKC Niš.

Da podsetimo, gotovo polovina glumaca koji su sinoć nastupili, uključujući i autora , bili su glumci  zaječarskog Pozorištu. To su: Aleksandar Mihailović , Jasminka Hodžić , Aleksandar  Marinković i Dejan Cicmilović. Sigurno  je i  to doprinelo ovacijama publike na kraju predstave.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *